Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مشتریان حقوقی می توانند با ورود به سایت بانک ملی ایران و بخش حقوقی چک های صیادی از امکان ثبت، تائید یا رد، استعلام و انتقال چک های حقوقی خود استفاده کنید.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، با اجرایی شدن قانون ” اصلاح قانون صدور دسته چک”   از ابتدای سال 1400 نحوه صدور، دریافت و انتقال چک تغییراتی داشته و افرادی که مبادلات خود را از طریق چک انجام می دهند با رعایت الزامات و تکالیف از این خدمت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک ملی ایران با فراهم کردن امکان درخواست و صدور دسته چک صیادی برای مشتریان حقیقی اینک برای مشتریان حقوقی خود نیز امکان صدور، دریافت و انتقال چک را در سایت خود به آدرس https://sayad.bmi.ir فراهم کرده است و مشتریان حقوقی این بانک با ورود به این صفحه می توانند چک مورد نظر خود را در وجه شرکت و یا شخص مورد نظر خود انتقال دهند .
گفتنی است مشتری حقوقی و یا نماینده شرکت،  باید ابتدا فرم درخواست ثبت مبادلات چک صیادی (فرم درخواستی) را  به شعبه تحویل  نموده و پس از احراز هویت،  نماینده  معرفی شده می تواند  ازطریق نشانی https://sayad.bmi.ir  وارد سامانه شده و با انتخاب گزینه مشتری حقوقی عملیات چک صیادی را بر اساس دسترسی های ایجاد شده (ثبت ، انتقال ، تأیید ، استعلام ) انجام دهد.
صادر کننده چک های جدید باید مندرجات چک شامل تاریخ سررسید، مبلغ و اطلاعات هویتی ذینفع (گیرنده چک) را علاوه بر اینکه در برگ چک درج می کند در سامانه صیاد نیز ثبت نماید و ذینفع چک نیز هنگام دریافت برگ چک باید مندرجات آن را درسامانه صیاد، استعلام و با مندرجان برگ چک مطابقت دهد.
مشتریان حقوقی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر  با دریافت فایل زیر از جزئیات بیشتر این طرح آگاهی یابند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مشتریان حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!

طبق اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور «سالانه ۶۰ هزار نفر به تعداد معلولان در اثر تصادفات رانندگی اضافه می‌شود و بیش از ۱۷ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند». یعنی روازنه ۱۶۰ نفر در اثر تصادف معلول و ۵۰ نفر فوت می‌شوند.

درحالی که سوانح رانندگی آن هم توسط افراد آموزش دیده و دارای گواهینامه، هر روز قربانیان زیادی می‌گیرد، به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه اخیراً در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان صدور و چاپ گواهینامه رانندگی صورت گرفته است که افراد «با پرداخت هزینه می‌توانند گواهینامه دریافت کنند».

پیش‌تر نیز پلیس از دستگیری چند باند صدور گواهینامه جعلی و رانندگان دارای این مدرک تقلبی خبر داده بود.

مدعیان صدور گواهینامه تضمینی، هزینه‌ای ۱۰ تا ۲۵ میلیونی از متقاضیان دریافت می‌کنند تا گواهینامه پایه یک، دو و سه صادر کنند البته به شرط ثبت در سامانه پلیس و گرفتن استعلام برای جلب اطمینان مشتریان‌شان. این درحالی است که هزینه دریافت گواهینامه از طریق آموزشگاه‌ها بسیار کمتر و حدود ۶ میلیون تومان است. 

به گفته رئیس مرکز صدور گواهینامه ۹۰ تا ۹۵ درصد این تبلیغات فقط کلاهبرداری است و افراد بعد از گرفتن پول متواری می‌شوند و گواهینامه جعلی صادر شده توسط ۵ درصد باقی‌مانده نیز هم در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد.

در حالی که در ایران متقاضیان دریافت گواهینامه در مقایسه با دیگر کشور‌ها به راحتی می‌توانند پس از گذراندن یک دوره آموزش کوتاه این مدرک را از راه قانونی بگیرند، اما راحت‌طلبی افراد، بی‌حوصلگی برای طی کردن دوره‌های آموزشی، شکست در امتحانات آموزش رانندگی و شور و شوق داشتن گواهینامه زودتر از سن قانونی، افراد را به سمت کلاهبرداران فضای مجازی و مدرک‌های تقلبی سوق می‌دهند. 

علاوه بر گواهینامه‌های جعلی، بازار خرید و فروش مدارک تحصیلی، اسکناس، کارت پایان خدمت، گذرنامه و سایر اسناد رسمی تقلبی نیز در فضای مجازی داغ است.

متقاضیان مدارک تقلبی می‌گویند که «مهم‌تر بودن مدرک از مهارت افراد در جامعه» دلیل روی آوردن‌شان به مدارک تقلبی است. 

اما روانشناس زهرا گیوی معتقد است که راحت طلبی افراد باعث شده «همیشه به دنبال راه میان‌بر باشند و همه چیز را با پول بخرند».

کارشناسان توصیه می‌کنند از آنجا که مدارک جعلی به راحتی و در کمتر از چند دقیقه قابل شناسایی است و طبق قانون استفاده از آن جرم محسوب می‌شود، افراد فریب سایت‌ها و صفحات فضای مجازی را نخورند و با پرداخت هزینه‌های هنگفت به کلاهبرداران مدارک بلااستفاده و تقلبی دریافت نکنند. 

رئیس مرکز صدور گواهینامه می‌گوید که اگر فردی با مدرک تقلبی تصادف کند و منجر به فوت کسی بشود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • صدور هشدار نارنجی در دریای خزر
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟