Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@23:31:06 GMT

امتياز جديد بانک آينده به صاحبان چک صيادي

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۳۲۵۰

خبرگزاری آریا- بانک آینده در راستای گسترش و سهولت دسترسی به خدمات سامانه صیاد (پیچک) برای انجام امور ثبت، تأیید و انتقال چک‌های جدید صیادی، اقدام به ارائه این خدمات از طریق دستگاه‌های خودپرداز و کیوسک‌های بانکی کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، بر این اساس، خدمات ثبت، تأیید و انتقال چک‌های بنفش‌رنگ با عبارت «کارسازی این چک منوط به ثبت صدور، تأیید و انتقال آن در سامانه صیاد است»، از طریق خودپردازها و کیوسک‌های بانک آینده ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، نحوه دریافت خدمات سامانه صیاد از طریق خودپردازها به‌شرح زیر است:
الف) نحوه استفاده صادرکنندگان چک از خدمات خودپرداز:
صادرکننده چک می‌تواند با در اختیار داشتن یکی از کارت‌های بانکی صادر شده از سوی بانکی که دسته‌چک وی را صادرکرده، به خودپرداز بانک مذکور مراجعه کرده و پس از طی فرایند احراز هویت (ورود اطلاعات رمز اول کارت) و مراجعه به منوی ثبت چک، با واردکردن اطلاعات شناسه صیادی 16‌رقمی مندرج در برگه چک که قصد صدور آن را دارد و مشاهده اطلاعات اولیه ثابت چک، نسبت به ثبت صدور چک با وارد‌نمودن اطلاعات تاریخ، مبلغ و مشخصات ذی‌نفع چک و دلیل ارائه چک (بابت) اقدام کند.
* به‌عنوان مثال چنان‌چه دسته‌چک از سوی بانک x صادر شده باشد، متقاضی صدور چک (صادرکننده چک) می‌تواند با استفاده از کارت بانکی صادره از بانک x و مراجعه به خودپرداز بانک یادشده نسبت به ثبت صدور چک اقدام کند.
هم‌چنین، صادرکننده امکان استعلام وضعیت چک را از طریق درگاه خودپرداز را دارد.
ب) نحوه استفاده گیرندگان چک از خدمات خودپرداز:
گیرنده چک می‌تواند با در اختیار داشتن یکی از کارت‌های بانکی و مراجعه به خودپرداز (شرط یک‌سان بودن بانک صادرکننده کارت و ارائه‌دهنده خودپرداز الزامی است)‌ و پس از طی فرایند احراز هویت (ورود اطلاعات رمز اول کارت) و مراجعه به منوی استعلام و تأیید دریافت/ انتقال چک، با وارد کردن اطلاعات شناسه صیادی 16‌رقمی مندرج در برگه چک دریافتی و مشاهده اطلاعات چک ثبت‌شده به‌ نفع خود، عملیات تأیید دریافت چک/انتقال چک به شخص ثالث را انجام دهد.
* به‌عنوان مثال چنان‌چه متقاضی تأیید چک به خودپرداز بانک x برای انجام عملیات تأیید/ انتقال (در دو منوی جداگانه) در دسترس مراجعه می‌کند، الزاماً با استفاده از کارت بانکی صادرشده توسط بانک x می‌تواند نسبت به تأیید و یا انتقال چک اقدام کند.
این عملیات می‌تواند در خصوص هر چک صادرشده از شبکه بانکی انجام پذیرد.
ج) عودت انتقال چک:
دریافت‌کننده چک با استفاده از این منو، امکان عودت چک را در صورت لغو معامله دارد و چک عودت‌شده را می‌تواند به شخص انتقال‌دهنده چک، بازگرداند.
د) استعلام وضعیت انتقال: امکان استعلام وضعیت انتقال چک برای مشتریان (صادرکننده و تأییدکننده چک) با استفاده از این منو وجود دارد.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک آینده انتقال چک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ محمد نادربیگی گفت: کارشناسان پلیس فتای استان البرز با بکارگیری روش‌های نوین بررسی جرایم رایانه‌ای و اقدامات فنی و پلیسی از فعالیت یک اکانت تلگرامی در زمینه فیشینگ مطلع شدند.

بیشتر بخوانید: دستگیری پسر جوانی که مادر خود را به آتش کشید + جزئیات

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد: پس از انجام اقدامات پلیسی هویت و مخفیگاه متهم مورد نظر در منطقه عظیمیه کرج شناسایی و نامبرده با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد.

وی بیان کرد: در بازرسی از تجهیزات الکترونیک متهم که به وسیله آنها اقدام به ارسال پیامک‌های جعلی ابلاغیه قضائی می‌کرد، اطلاعات بانکی بیش از ۴۰۰ کاربر شناسایی شد که تاکنون ۱۸ نفر از مالباختگان شناسایی شده‌اند.

سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه ارزش کلاهبرداری انجام شده توسط این متهم توسط کارشناسان بیش از دو میلیارد ریال برآورد می‌شود، از معرفی وی به مرجع قضائی خبر داد.

وی گفت: مشاهده ابلاغیه قضائی هیچ نیازی به پرداخت وجه ندارد، لذا در مواجهه با سایت‌های جعلی که برای مشاهده ابلاغیه کاربر را به درگاه واریز منتقل می‌کند، به هیچ وجه اطلاعات بانکی را در آن بارگذاری نکنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229502 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید